Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser Logo

MONDHYGIËNIST 

Kinderen

Mondverzorging voor kinderen tot 18 jaar gratis

Kinderen

Kinderen

Wanneer begint de mondverzorging bij kinderen? Deze vraag krijg ik vaak.
De verzorging van het kindergebit begint al bij het doorbreken van het eerste melktandje, dit is vaak als uw kindje 6 maanden oud is.

Het advies is om uw kindje mee te nemen naar aan de tandarts of mondhygiënist als u zelf voor controle gaat. Dit om ze te laten wennen in de praktijk.

Als een kind 6 jaar oud is adviseer ik om uw kind mee te nemen naast het tandartsbezoek ook naar de mondhygiënist. Vaak is het wisselen van het melkgebit dan net begonnen. Uiteraard is dit een periode waarbij een goede mondhygiëne erg belangrijk is. Hierdoor krijgt uw kind een gezond volwassen gebit ervoor terug. Ik kan uw kindje helpen door het geven van de juiste tips en advies bij het poetsen.

Ik geef u graag advies over kinderen en mondverzorging.

Maak een afspraak en wees welkom in mijn praktijk.

Goed om te weten, kinderen tot 18 jaar krijgen een volledige vergoeding vanuit de basisverzekering. De behandelingen zijn dus gratis en u hoeft niet eerst langs de tandarts voor een doorverwijzing.

Bel mij terug

Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser Logo

Wees welkom en maak direct een afspraak bij Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser, bel hiervoor naar 038 369 00 27 of stuur een email naar info@mondhygienist-zwolle.nl

AFSPRAAK

DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

M

BEL MIJ TERUG VERZOEK

038 369 0027

De beller is sneller

Zwolle