Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser Logo

MONDHYGIËNIST 

Mirjam

Over Ons

  Geboren en mijn hele leven al wonend in onze prachtige Hanzestad ben ik in 2008 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart als zelfstandig mondhygiënist binnen een tandartsenpraktijk. Daarnaast heb ik een aantal jaren gewerkt bij de parodontologie praktijk in Zwolle. Hier heb ik veel kennis opgedaan over parodontitis en implantaten. Ook heb ik een aantal jaren in de Vogellanden bij de bijzondere tandheelkunde gewerkt. Mijn specialisaties aldaar waren werken met angstige patiënten en kinderen.

Ontzettend waardevol om te zien dat je door het hebben van geduld, het creëren van rust en door het maken van duidelijke afspraken heel veel kunt betekenen voor de patiënt.

Vanaf 1 maart 2021 ben ik gevestigd in gezondheidsplein de BolleBieste aan de Rembrandtlaan 10 in Zwolle. Iedereen is van harte welkom in mijn praktijk met en zonder verwijzing.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis een mondhygiënist bezoeken. Dit wordt 100% vergoed vanuit elke basisverzekering.

Bel met 038 369 00 27 of  06 13 14 42 33 voor het maken van een afspraak met Mirjam Visser.

Jolanda Zwakenberg

 

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser, graag stel ik me aan u voor. Ik woon en werk in Zwolle. Voor mijn studie ben ik tijdelijk naar Groningen verhuisd. In 2007 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. Eerst heb ik 12,5 jaar in een algemene tandheelkundepraktijk gewerkt in combinatie met de parodontologie praktijk. Hier hield ik me met name bezig met de gezondheid van het tandvlees, maar zag ik ook kinderen en volwassenen voor controles, poetsinstructies en sealents. Op dit moment ben ik werkzaam bij Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser en in de parodontologie praktijk, wat ik een hele leuke en mooie combinatie vind! Zo kan ik u helpen met het behandelen van beginnende en vergevorderde tandvleesproblematiek, maar ook preventief met advies en tips. Ik hoop u graag te ontmoeten.

Bel met 038 369 00 27 of  06 13 14 42 33 voor het maken van een afspraak met Jolanda Zwakenberg (werkzaam op woensdag en vrijdag)

 

 

Bel mij terug

Mondhygiënist Zwolle
Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser Logo
Jolanda Zwakenberg

GBT

GBT protocol

Vanaf maart 2021 werk ik met de nieuwste technieken en behandel volgens het GBT protocol.

 

Voordelen

  • Gebruik van warm water tijdens de behandeling (minder gevoelig).

  • Geen overbehandeling en minder invasief.

  • Gebruik van airflow (“zoutstraler”) met pluspoeder, dit poeder is zo zacht dat het ook gebruikt kan worden op tandvlees.

GBT protocol

Wees welkom en maak direct een afspraak bij Mondhygiënepraktijk Mirjam Visser, bel hiervoor naar 038 369 00 27 of stuur een email naar info@mondhygienist-zwolle.nl

AFSPRAAK

DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

M

BEL MIJ TERUG VERZOEK

038 369 0027

De beller is sneller

Zwolle